Wat is een photobooth?

Wat is een photobooth?

Wat is een Photobooth?

Een photobooth ofwel in het Nederlands een fotobooth. Als je aan Google vraagt wat het is, dan krijg je het volgende: Een photobooth is een apparaat of een speciaal ingerichte ruimte met een camera en een printer, ontworpen om foto’s van mensen te maken. Het doel van een photobooth is om leuke en spontane foto’s te creรซren, vaak tijdens evenementen, feesten, bruiloften of andere bijeenkomsten. Echter, wij vinden dat een photobooth veel meer is dan dit, dus wat is een photobooth eigenlijk?

Ervaar Fotopaaltje op jouw evenement

Fotopaaltje op jouw evenement is meer dan een ervaring, het brengt mensen bij elkaar om gezellige momenten vast te leggen. Iedereen van jong tot oud staat graag voor de camera om samen leuke, gekke en grappige fotoโ€™s te maken. Omdat onze Fotopaaltje onbemand is, kan je schaamteloos de gekste bekken trekken of de mooiste glimlach opzetten. Eventueel kan je de fotoโ€™s een extra twist geven door feestelijke props te gebruiken.ย 

Kijk terug op mooie herinneringen

Door het huren van Fotopaaltje heb je garantie voor het vastleggen van prachtige herinneringen van jullie speciale dag, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gedenkwaardige gelegenheid. De fotostrips zijn volledig te personaliseren en zijn leuk om in een fotoboek of op een koelkast te plakken, ook zijn ze leuk voor in een transparant telefoonhoesje of in je portemonnee zodat je deze altijd meedraagt.

Deel je momenten op social media

Naast de fysieke prints heeft onze photobooth ook digitale functies, zoals boomerangs en gifjes. Deze kun je gelijk op je mobiel downloaden via een QR code zodat je ze kan delen op social media. Ook worden alle gemaakte fotoโ€™s digitaal met je gedeeld na je evenement!ย 

Ben je na het lezen van deze blog erg enthousiast geworden en nu weet je wat een photobooth is. Wil je natuurlijk zelf een photobooth huren voor je feest, bruiloft of evenement? Klik dan op deze link en huur vandaag nog!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".