Photobooth huren voor je verjaardag

Ben je op zoek naar een unieke manier om je verjaardagsfeestje onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Bij Fotopaaltje bieden we de perfecte oplossing: het huren van een photobooth voor je verjaardag. Met onze photobooths creëer je niet alleen leuke herinneringen, maar ook een feestelijke sfeer die je gasten nog lang bij zal blijven.

Photobooth huren hotspots

Waarom een photobooth huren voor je verjaardag?

Een photobooth voegt een extra dimensie toe aan je verjaardagsfeest. Hier zijn een paar redenen waarom het een absolute must-have is voor je feest:

 

 1. Entertainment voor iedereen: Of je nu jong of oud bent, een photobooth zorgt voor eindeloos plezier voor al je gasten. 
 2. Herinneringen om te koesteren: De foto’s die je maakt in de photobooth zijn tastbare souvenirs van een bijzondere dag. 
 3. Interactieve ervaring: Gasten kunnen zich verkleden met leuke accessoires en verschillende poses uitproberen, waardoor ze nog meer betrokken raken bij het feest. Zo gek heb je je oma, oom of nicht nog nooit op de foto gezien!
 4. Directe printouts: Je gasten kunnen hun foto’s direct afdrukken. De fotostrips worden twee keer geprint. Zo kunnen je gasten er eentje achterlaten voor de jarige en zelf ook een fotostrip mee naar huis nemen. 
 5. Digitale foto’s: Na je verjaardagsfeest kun je alle foto’s digitaal downloaden, zodat je ook als jarige alle leuke herinneringen kunt bewaren. 

Onze photobooths voor verjaardagen

Bij Fotopaaltje bieden we een veelzijdige photobooth die perfect is voor jouw verjaardagsfeest. Je kunt met onze photobooth namelijk niet alleen foto’s schieten, maar ook GIF’s en boomerangs maken. Met deze verschillende functies kunnen je gasten op verschillende creatieve manieren onvergetelijke momenten vastleggen tijdens je verjaardagsfeest. Bekijk onze photobooths voor meer informatie.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Hoe werkt het huren van een photobooth voor je verjaardag?

Het huren van een photobooth bij Fotopaaltje is eenvoudig. Volg gewoon deze simpele stappen: 

 • Kies je pakket: Wil je de photobooth laten bezorgen of kom je hem zelf ophalen? 
 • Datum en tijd: Selecteer de datum en tijd van het feest, zodat we de beschikbaarheid van de photobooth kunnen controleren.
 • Vul je gegevens in: Zo weten we waar de photobooth naartoe moet.
 • Geef aanpassingen door: Personaliseer je ervaring met jouw eigen ontwerp op de fotostrips. 
 • Bezorging en installatie: Als je gekozen hebt voor bezorging, installeert ons team de photobooth op de locatie van je feest. Als je gekozen hebt voor ophalen zet je de photobooth eenvoudig zelf in elkaar. 

Feesten maar!: Geniet van je feest terwijl je gasten plezier maken in de photobooth.

Photobooth huren feest

Voordelen van Fotopaaltje voor je verjaardag

 • Professionele kwaliteit: Onze photobooths zijn uitgerust met een hoogwaardige DSLR camera. Dit zorgt voor scherpe en levendige foto’s, boomerangs en GIF’s. 
 • Personaliseer je foto’s: Je kunt ervoor kiezen je fotostrips te personaliseren met themakleuren, afbeeldingen of je naam en de datum van het feest. Zo weet je ook jaren later nog op welk fantastisch feest deze foto’s gemaakt zijn.. 
 • Onbeperkte prints: Keek oma net de andere kant op of had je broertje zijn ogen dicht? Maakt niet uit, je kunt zo vaak foto’s maken als je wilt. Zo krijg je altijd het perfecte plaatje.
 • Deskundige ondersteuning: Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van photobooths voor verjaardagen. Ons deskundige team staat dan ook voor je klaar om de photobooth correct te installeren op je feest. Ook kun je bij onze klantenservice terecht met al je vragen.

Maak je verjaardag onvergetelijk met Fotopaaltje!

Klaar om je verjaardag naar een hoger niveau te tillen? Huur vandaag nog een photobooth bij Fotopaaltje en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct een photobooth. Maak van je verjaardag een feest om nooit te vergeten!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".