Photobooth huren in Utrecht

Voeg een dosis plezier toe aan jouw evenement door onze Photobooth te huren in Utrecht. Of je nu een gezellig feest, een romantische bruiloft of een jubileum organiseert, bieden wij de kans om herinneringen van je evenement op een leuke manier vast te leggen met onze Photobooth . Laat je gasten genieten van het samen foto’s maken, en vang elk gepersonaliseerde prints die ze meteen kunnen meenemen. Verhoog de feestvreugde van jouw bijzondere dag door de Photobooth bij ons te huren in Utrecht!

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Utrecht?

Voor het huren van een photobooth in Utrecht geven we je de keuze om de photobooth te laten bezorgen of zelf op te halen. Als je het gedoe rondom de photobooth wilt vermijden, kun je ervoor kiezen om de photobooth te laten bezorgen. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat de photobooth bij jouw evenementenlocatie wordt afgeleverd, opgezet, en na afloop weer wordt opgehaald. Op die manier kun jij zorgeloos genieten van het evenement, terwijl wij de photobooth verzorgen.

Photobooth huren in Utrecht en zelf komen ophalen?

Als je liever zelf een photobooth wilt huren in Utrecht en deze wilt ophalen, dan ontvang je bij de ophaallocatie duidelijke instructies over het eenvoudig installeren van de photobooth binnen 1 minuut. Geen zorgen, het is echt voor iedereen te doen! Op onze ophaallocatie hebben we de photobooth al voorbereid, zodat jij alleen nog maar de photobooth hoeft op te zetten. Dankzij onze plug-and-play concept is dit zo gepiept! Bovendien past de compacte photobooth in bijna elke auto.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

GeΓ―nstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Utrecht?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".