Photobooth huren in Rotterdam

Leg op een leuke manier herinneringen vast van evenement in Rotterdam door onze photobooth te huren! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een hartverwarmende bruiloft of een levendig bedrijfsfeest, het huren van onze photobooth voegt gegarandeerd een uniek element toe. Laat je gasten lachen, gekke poses maken en momenten vastleggen terwijl ze de photobooth gebruiken. Ontdek het gemak van onze photobooth en geef je bijeenkomst in Rotterdam een onvergetelijke twist!

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Rotterdam?

Huur je een van onze photobooths in Rotterdam, dan bieden we jou de flexibiliteit om te kiezen tussen bezorging of zelf ophalen. Als je liever geen gedoe wilt hebben met de photobooth, dan zijn onze bezorgers er voor jou. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat de photobooth naar jouw evenementen locatie in Rotterdam wordt gebracht, opgezet en aan het eind weer wordt opgehaald. Zo kun jij zonder zorgen genieten van het evenement, terwijl wij de photobooth voor je verzorgen.

Photobooth huren in Rotterdam en zelf komen ophalen?

Indien je een photobooth wilt huren in Rotterdam en deze zelf wilt komen ophalen, dan ontvang je op de afhaallocatie duidelijke instructies over hoe je de photobooth moeiteloos binnen 1 minuut kunt installeren. Op onze afhaallocatie hebben we de photobooth al voor je gereedgemaakt, zodat je alleen nog de photobooth hoeft op te zetten. Met ons plug-and-play concept is dit zo gedaan! Overigens, dankzij het compacte formaat past de photobooth vrijwel in elke auto.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

GeΓ―nstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Rotterdam?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".