Photobooth huren in Leiden

Wist je dat Leiden naast zijn historische charme en prachtige grachten ook bekendstaat om zijn levendige feesten en evenementen? Deze bruisende stad herbergt een schat aan culturele festiviteiten, van jaarlijkse festivals zoals de 3 Oktoberviering tot lokale evenementen georganiseerd door enthousiaste gemeenschappen en studentenverenigingen. Wat is een betere manier om deze bijzondere momenten vast te leggen dan met een photobooth? Bij Fotopaaltje hebben we de perfecte oplossing met onze photobooths die jouw event naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, babyshower of verjaardagsfeestje, onze photobooths zijn een gegarandeerd succes. 

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement

Waarom een photobooth huren in Leiden?

Onze photobooths zijn ultiem entertainment voor elk evenement in Leiden. Met een eenvoudige druk op de knop kunnen jouw gasten hun moment vastleggen in unieke foto’s die ze direct kunnen delen op social media. Het is een geweldige manier om de sfeer op jouw event te verhogen en interactie tussen gasten te bevorderen. Of ze nu gekke bekken trekken of een serieuze groepsfoto maken, onze photobooths zijn altijd een hit.

Voordelen van onze photobooths

  • Interactief entertainment: Onze photobooths zijn meer dan een apparaat om foto’s mee te maken; ze zijn interactief entertainment op zijn best. Met aanpasbare fotostrips en leuke rekwisieten kunnen jouw gasten hun creativiteit de vrije loop laten en hilarische foto’s maken die ze voor altijd zullen koesteren.
  • Directe prints: Vergeet het wachten op de ontwikkeling van foto’s. Onze photobooths kunnen de foto’s direct uitprinten, zodat jouw gasten hun foto’s meteen mee naar huis kunnen nemen als tastbare herinneringen aan jouw evenement in Leiden. Onze photobooth drukt de fotostrips twee keer af, zodat je gasten er ook een kunnen achterlaten voor jou als organisator van het event.  
  • Diverse opties: Onze photobooths kunnen niet alleen foto’s maken, maar ook GIF’s en boomerangs creëren. Zo leg je unieke momenten op verschillende manieren vast. 
  • Hoge kwaliteit: Onze photobooths zijn voorzien van een kwalitatieve DSLR camera en een ringlight, voor hoogwaardige foto’s elke keer weer. 
  • Aanpasbare fotostrips: Wil je je logo op de fotostrip voor een bedrijfsfeest? Of een fotostrip in de themakleuren van jouw bruiloft? Het logo van je studentenvereniging? Het kan allemaal!
  • Social media integratie: Wil je dat jouw evenement viral gaat op social media? Geen probleem! Onze photobooths zijn uitgerust met sociale media integratie, zodat jouw gasten hun foto’s direct kunnen delen op platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter, waardoor de buzz rond jouw evenement alleen maar groter wordt.
Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Professionele service

Bij Fotopaaltje begrijpen we hoe belangrijk jouw evenement in Leiden voor je is. Daarom bieden we professionele service van begin tot eind. Van de installatie tot het opruimen, wij nemen al het werk uit handen, zodat jij kunt genieten van jouw event zonder stress. 

Populaire evenementen in Leiden

Leiden staat bekend om zijn diverse en levendige evenementen, waaronder de jaarlijkse 3 Oktober viering, een van de grootste festivals van Nederland. Maar ook de lokale evenementen georganiseerd door studentenverenigingen, zoals de Lustrumfeesten, trekken veel bekijks. Of het nu gaat om culturele festivals, studentenfeesten of buurtbijeenkomsten, een photobooth van Fotopaaltje voegt een extra dimensie van plezier en herinneringen toe aan elk evenement in Leiden.

Photobooth huren evenement

Reserveer jouw photobooth in Leiden

Klaar om jouw evenement in Leiden onvergetelijk te maken? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw photobooth te reserveren. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jouw gasten een geweldige tijd hebben en dat jouw event nog lang wordt herinnerd. 


Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, babyshower of verjaardagsfeest, Fotopaaltje heeft de perfecte oplossing met onze photobooths. Wacht niet langer, reserveer nu jouw photobooth en laat jouw gasten genieten van onvergetelijke momenten.

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".