Photobooth huren in Hilversum

Wil je jouw evenement in Hilversum naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! Bij Fotopaaltje bieden we de perfecte oplossing om je gasten te vermaken en blijvende herinneringen te creëren: onze fantastische photobooths. Wist je dat Hilversum niet alleen bekendstaat als mediastad, maar ook om zijn prachtige natuur en levendige evenementenkalender? Het is de perfecte plek om jouw feest tot leven te brengen met een vleugje creativiteit en entertainment. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest voor een succesvolle productlancering of je 50e verjaardag, onze photobooths zijn de kers op de taart voor elk evenement in Hilversum.

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren bruiloft

De voordelen van onze photobooths

  • Interactief entertainment: Onze photobooths zijn meer dan alleen een fotocamera; ze zijn een bron van interactief plezier voor al je gasten. Laat ze lachen, poseren en gekke foto’s maken die ze voor altijd zullen koesteren. 
  • Directe afdrukken: Met onze snelle afdrukmogelijkheden kunnen je gasten direct hun foto’s mee naar huis nemen als tastbare herinnering aan het event. Geen gedoe met wachten op prints. Daarnaast worden de foto’s twee keer afgedrukt, zo heb je één versie voor je gasten en ook nog een fotostrip om zelf te bewaren. 
  • Aanpasbare opties: Personaliseer je fotostrips met de naam van het event, datums, logo’s of thema’s die passen bij de gelegenheid. Zo worden jouw fotostrips uniek en memorabel. 
  • Social sharing: Geef je gasten de mogelijkheid om hun foto’s direct te delen op social media, waardoor je evenement online buzz kan genereren en zo nog meer bekendheid krijgt.
  • Meer dan foto’s: Met onze photobooths kun je niet alleen foto’s maken, maar ook GIF’s en boomerangs. Zo kun je leuke momenten ook met bewegende beelden vastleggen.

Waarom kiezen voor Fotopaaltje?

Met jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige photobooths voor diverse evenementen, weten we precies hoe wij jouw feest memorabel kunnen maken. Wij hebben onze photobooth zelf laten maken en zijn er dan ook enorm trots op. Wij bieden de hoogste kwaliteit apparatuur en betrouwbare service, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken op jouw speciale dag. Ons toegewijde team staat klaar om naar jouw wensen te luisteren en je te helpen bepalen hoeveel photobooths je nodig hebt voor jouw event.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Evenementen in Hilversum

Hilversum staat bekend om zijn bruisende culturele scene, waaronder jaarlijkse evenementen zoals het Hilversum Stadsfestival, waar lokale en internationale artiesten optreden en de straten tot leven komen met muziek en entertainment. Onze photobooths voegen een extra dosis plezier toe aan al deze fantastische gelegenheden.

Bedrijfsfeesten

Hilversum is met zijn vele moderne congrescentra en luxe hotels een populaire bestemming voor bedrijfsevenementen en conferenties. Of het nu gaat om een kerstborrel, een jubileumviering of een productlancering, onze photobooths bieden een perfecte manier om de teamgeest te versterken en een positieve indruk achter te laten op je gasten.

Markten

Daarnaast staat Hilversum ook bekend om zijn levendige markten, zoals de wekelijkse markt op de Gijsbrecht van Amstelstraat, waar je lokale producten en lekkernijen kunt vinden. Onze photobooths zijn een geweldige toevoeging aan deze markten, waar mensen samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en gezelligheid.

Events in de natuur

Hilversum is niet alleen de mediastad van Nederland, maar ook een stad vol groen. Het prachtige landschap rondom Hilversum, waaronder de uitgestrekte bossen van het Gooi en de vele parken, biedt een adembenemende achtergrond voor elk evenement. Onze photobooths kunnen worden opgesteld in zowel binnen- als buitenlocaties, waardoor ze perfect zijn voor elk type event in Hilversum.

Sportverenigingen

Ook voor de vele sportverenigingen in Hilversum is een photobooth van Fotopaaltje een leuke toevoeging aan hun event. Of het nu gaat om hockey, golf of badminton, met onze photobooths voeg je een leuk element toe waar de sporters zich kunnen laten gaan voor gekke foto’s.

Maak jouw event in Hilversum onvergetelijk

Een photobooth van Fotopaaltje is de perfecte toevoeging aan elk evenement in Hilversum. Of het nu gaat om een grootschalig festival, een romantische bruiloft of een intieme babyshower, onze photobooths zorgen voor vermaak voor jong en oud. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement in Hilversum onvergetelijk kunnen maken!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".