Photobooth huren in Haarlem

Maak van jouw feest in Haarlem een onvergetelijke herinnering door onze photobooth te huren! Met onze unieke photobooth-ervaring kunnen jouw gasten spontane en leuke momenten vastleggen. Of je nu kiest om de photobooth te huren voor een intiem huwelijksfeest of een knallend jubileum, het huren van onze photobooth voegt zeker een vleugje plezier toe aan elk evenement!

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Haarlem?

Voor het huren van een photobooth in Haarlem bieden we jou de flexibiliteit om te kiezen tussen bezorging of zelf ophalen. Als je liever de geen zorgen wilt hebben rondom de photobooth, dan staan onze bezorgers voor je klaar. Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat de photobooth op jouw evenementenlocatie in Haarlem wordt afgeleverd, opgebouwd en na afloop weer wordt opgehaald. Zo kun jij zorgeloos genieten van het evenement, terwijl wij de photobooth regelen.

Photobooth huren in Haarlem en zelf komen ophalen?

Als je zelf een photobooth wilt huren in Haarlem en deze wilt ophalen, ontvang je op de ophaallocatie heldere instructies over hoe je de photobooth eenvoudig binnen 1 minuut kunt installeren. Maak je geen zorgen, dit is echt voor iedereen mogelijk! Op onze ophaallocatie hebben we de photobooth al voor je klaargezet, zodat je alleen nog maar de photobooth hoeft neer te zetten. Dankzij ons plug-and-play concept is dit een fluitje van een cent! En trouwens, de compacte photobooth past vrijwel in elke auto.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

GeΓ―nstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Haarlem?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".