Photobooth huren voor jouw evenement: Maak herinneringen die blijven hangen

Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw volgende evenement? Overweeg dan om een photobooth te huren bij Fotopaaltje! Of je nu een groots festival organiseert of een gezellige babyshower, met onze photobooths wordt jouw evenement een gegarandeerd succes. Creëer onvergetelijke herinneringen met je gasten.

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren feest
Photobooth huren evenement

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een interactieve fotoservice die een leuke en ongedwongen sfeer toevoegt aan elk evenement. Het stelt gasten in staat om spontane en hilarische foto’s te maken, die ze direct kunnen afdrukken en mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan het event.

Waarom een photobooth huren voor jouw evenement?

 • Entertainment: Een photobooth zorgt voor entertainment van hoog niveau op jouw event, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, babyshower of verjaardagsfeest is. Hoe later het wordt, hoe gekker de foto’s worden!
 • Interactie: Gasten kunnen samen plezier hebben en onvergetelijke momenten delen voor de camera. 
 • Herinneringen: De directe fotoprints dienen als tastbare herinneringen aan het evenement voor jouw gasten. Zelf kun je na het event alle foto’s digitaal downloaden, dus ook voor jou als organisator zorgt het voor leuke herinneringen. 
 • Personalisatie: Pas de fotostrips aan naar jouw thema of branding voor een persoonlijke touch. De fotostrips worden twee keer uitgeprint, zodat één strip meegenomen kan worden door je relaties.
 • Social sharing: Gasten kunnen foto’s direct delen op social media, waardoor jouw evenement online buzz genereert.
 • Feedback verzamelen: Het is mogelijk om e-mailadressen te verzamelen van jouw bezoekers om alle foto’s in één keer te delen. Ook is het mogelijk een survey af te nemen.
Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Onze veelzijdige photobooths

Bij Fotopaaltje hebben wij unieke en veelzijdige photobooths die voldoen aan al jouw wensen. Met de DSLR camera en hoogwaardige printer krijg je foto’s van hoge kwaliteit. Onze photobooth is uitgerust met verschillende functies, zoals het maken van foto’s, GIF’s en boomerangs. Met deze flexibele opties breng je je evenement tot leven en bezorg je je gasten een onvergetelijke ervaring.

Een photobooth voor elk evenement

Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert of een intieme bijeenkomst met vrienden en familie, een photobooth kan een geweldige toevoeging zijn aan elk evenement.

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsfeesten, productlanceringen, conferenties en beurzen zijn allemaal gelegenheden waar een photobooth kan helpen om een buzz te creëren en de betrokkenheid van deelnemers te vergroten. Door aangepaste branding op de fotostrips kun je je merk op een leuke en interactieve manier promoten.

Photobooth huren evenement
Photobooth huren evenement

Bruiloften en jubilea

Bruiloften en jubilea zijn perfecte gelegenheden om een photobooth toe te voegen, omdat het een leuke activiteit is voor gasten van alle leeftijden. Van romantische kiekjes van het bruidspaar tot grappige groepsfoto’s met vrienden en familie, een photobooth zorgt voor blijvende herinneringen aan deze mooie dag.

Festivals en feesten

Of het nu gaat om een muziekfestival, foodtruckfestival of buurtfeest, een photobooth voegt een extra dosis plezier toe aan elke festiviteit. Gasten kunnen gekke kostuums dragen, poses aannemen en hun foto’s delen op social media, waardoor het event viral kan gaan en nog meer mensen kan aantrekken.

Themafeesten

Of het nu gaat om een Halloweenfeest, een jaren 80 themafeest of een Hollywood-gala, een photobooth kan naadloos worden geïntegreerd in elk thema evenement. Met aangepaste achtergronden, rekwisieten en een zelf ontworpen fotostrip kunnen gasten zich helemaal onderdompelen in het thema en creatieve foto’s maken die passen bij de sfeer van het feest.

Hoe werkt het huren van een photobooth?

 1. Selecteer jouw pakket: Kies of je de photobooth zelf ophaalt of laat bezorgen. Is de photobooth voor een bedrijfsfeest? Kies dan het zakelijke pakket. 
 2. Datum en tijd: Geef ons de datum, tijd en locatie van jouw evenement door.
 3. Personalisatie: Personaliseer de fotoprints met een eigen logo of uniek ontwerp dat bij het thema van je evenement past. 
 4. Bezorging en installatie: Als je hebt gekozen voor bezorging, komen wij de photobooth brengen en installeren het voor je op de locatie. Haal je de photobooth zelf op? Wij hebben de installatie zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat je hem zelf in elkaar kunt zetten op de feestlocatie.
 5. Plezier maken: Laat jouw gasten plezier hebben en herinneringen maken met onze photobooth.
Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Maak jouw evenement onvergetelijk

Of je nu een festival organiseert, buurtfeestjes of juist evenementen voor sportverenigingen zoals hockey, voetbal of basketbal, een photobooth voegt gegarandeerd een leuke en memorabele dimensie toe aan jouw event. Reserveer vandaag nog jouw photobooth bij Fotopaaltje en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".