Photobooth huren in Den Haag

Geef jouw evenement in Den Haag een flinke dosis plezier door onze photobooth te huren! Of het nu gaat om een levendig feest, een intieme bruiloft of een zakelijk evenement, het huren van onze photobooth is dรฉ manier om voor je gasten een memorabele sfeer te creรซren. Laat ze lachen, gekke poses maken en spontane momenten vastleggen terwijl ze genieten van de photobooth ervaring. Maak jouw evenement in Den Haag extra speciaal door onze photobooth te huren en de feestvreugde te vergroten!

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Den Haag?

Wanneer je een van onze photobooths in Den Haag huurt, geven we je de flexibiliteit om te kiezen tussen bezorging of zelf ophalen. Als je geen gedoe wilt met de photobooth, staan onze bezorgers voor je klaar. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat de photobooth naar jouw evenementen locatie wordt gebracht, opgebouwd en aan het einde weer wordt opgehaald. Op die manier kun jij zorgeloos genieten van het evenement terwijl wij de photobooth voor je regelen.

Photobooth huren in Den Haag en zelf komen ophalen?

Als je een photobooth in Den Haag wilt huren en deze zelf wilt komen ophalen, krijg je op de afhaallocatie heldere instructies over hoe je de photobooth moeiteloos binnen 1 minuut kunt installeren. Op onze afhaallocatie hebben we de photobooth al voor je voorbereid, zodat je alleen nog maar de photobooth hoeft op te zetten. Dankzij ons plug-and-play concept is dit binnen de kortste keren gedaan! Bovendien past de compacte photobooth vrijwel in elke auto.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

Geรฏnstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Den Haag?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".