Photobooth huren in Den Haag

Photobooth huren evenement

Welkom bij Fotopaaltje, Ben je klaar om je evenement naar het volgende niveau te tillen? Welkom bij Fotopaaltje, waar we herinneringen vastleggen en plezier maken tot onze missie hebben gemaakt! Onze politieke hoofdstad is de enige grote stad in Nederland die aan de kust grenst, ga bij jouw volgende strandfeest met de zon en de zee op de achtergrond op de foto met onze photobooth! Boek nu en maak jouw evenement gegarandeerd een onvergetelijk feest, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, babyshower of verjaardagsfeest is. Let’s capture the fun, in Den Haag style!

Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

De voordelen van onze photobooths

 • Interactief entertainment:Onze photobooths zijn meer dan alleen een fotocamera; ze zijn een bron van interactief plezier voor al je gasten. Laat ze lachen, poseren en gekke foto’s maken die ze voor altijd zullen koesteren.
 • Directe afdrukken: Met onze snelle afdrukmogelijkheden kunnen je gasten direct hun foto’s mee naar huis nemen als tastbare herinnering aan het event. Geen gedoe met wachten op prints. Daarnaast worden de foto’s twee keer afgedrukt, zo heb je één versie voor je gasten en ook nog een fotostrip om zelf te bewaren.
 • Aanpasbare opties: Personaliseer je fotostrips met de naam van het event, datums, logo’s of thema’s die passen bij de gelegenheid. Zo worden jouw fotostrips uniek en memorabel.
 • Social sharing: Geef je gasten de mogelijkheid om hun foto’s direct te delen op social media, waardoor je evenement online buzz kan genereren en zo nog meer bekendheid krijgt.
 • Meer dan foto’s: Met onze photobooths kun je niet alleen foto’s maken, maar ook GIF’s en boomerangs. Zo kun je leuke momenten ook met bewegende beelden vastleggen.

Maak van jouw event in Den Haag een onvergetelijke ervaring

Of je nu een groot festival organiseert of een intiem verjaardagsfeest, onze photobooths voegen gegarandeerd een dosis plezier toe aan elk evenement. Onze photobooths zijn perfect voor allerlei soorten events in Den Haag, waaronder:

 • Bedrijfsborrels en netwerkevenementen: Geef je werknemers en collega’s een leuke manier om samen te komen en te ontspannen na het werk. Met onze photobooths kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en foto’s maken met de gekste gezichten en leukste poses.
 • Bruiloften: Leg de speciale momenten vast van je grote dag en laat je gasten zich vermaken tijdens het feest.
 • Foodtruckfestivals: Geniet van heerlijk eten en live muziek terwijl je herinneringen vastlegt met onze photobooths.
 • Zomerconcerten in het park: Dans onder de sterrenhemel en laat onze photobooths de vreugde van het moment vastleggen.
 • Familiereünie: Breng quality time door met je dierbaren en leg deze kostbare momenten vast met onze photobooths.
 • Festivals: Creëer een interactieve en levendige sfeer op je festivalterrein met onze photobooths. Huur meerdere photobooths om lange rijen te voorkomen.
 • Babyshowers: Maak schattige herinneringen terwijl je viert dat er een baby op komst is.
 • Verjaardagsfeesten: Voeg een speels element toe aan je verjaardagsfeest en laat iedereen plezier hebben voor de camera.
 • Communitybijeenkomsten: Of het nu gaat om een straatbarbecue of een buurtfeest, onze photobooths helpen bij het creëren van een gevoel van gemeenschap door mensen samen te brengen en mooie momenten vast te leggen.

Stel je voor hoe je gasten lachen terwijl ze gekke selfies maken met vrienden, collega’s of familieleden. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan je event, maar het creëert ook blijvende herinneringen die mensen koesteren.

Photobooth huren in Den Haag: Hoe werkt het?

Of je nu een intieme bruiloft of een grootschalig bedrijfsfeest organiseert, wij hebben de juiste photobooth voor jouw evenement in Den Haag. Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies, waaronder:

 • Direct printen: Laat je gasten direct hun foto’s afdrukken als tastbare herinneringen aan jouw event. De foto’s worden twee keer afgedrukt, zodat je gasten er zelf een kunnen meenemen en een fotostrip kunnen achterlaten voor de jarige, het bruidspaar, de aanstaande moeder of wie het event ook organiseert.
 • Digitaal delen: Moedig je gasten aan om hun foto’s direct op social media te delen voor een groter bereik en meer interactie.
 • Custom branding: Personaliseer de fotostrips met jouw logo, thema of branding voor een naadloze integratie in jouw evenement.
 • Bewegende beelden: Naast foto’s kun je met onze photobooths GIF’s en boomerangs maken, zodat je ook bewegend beeld kunt vastleggen.
Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren in Den Haag? Jouw evenement een hit

Kies Fotopaaltje voor jouw volgende evenement in Den Haag en zie hoe onze photobooths een glimlach op het gezicht van je gasten toveren. Of je nu een formeel bedrijfsevenement organiseert of een informeel feest met vrienden, onze photobooths zijn de perfecte aanvulling. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog en ontdek hoe onze photobooths jouw evenement in Den Haag kunnen transformeren tot iets buitengewoons!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".