Photobooth huren voor je bedrijfsfeest

Op zoek naar een unieke manier om je bedrijfsfeest tot leven te brengen? Ontdek de photoboots van Fotopaaltje! Met onze professionele photobooths wordt jouw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Photobooth huren hotspots
bedrijfsfeest
Photobooth huren evenement

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een trendy toevoeging aan elk evenement, waaronder bedrijfsfeesten. Het is een interactieve fotostudio waar gasten foto’s kunnen maken, deze direct kunnen afdrukken en zelfs delen op social media. Het biedt niet alleen entertainment, maar ook een blijvende herinnering aan je bedrijfsfeest.

Voordelen van het huren van een photobooth voor je bedrijfsfeest

 • Entertainment: Onze photobooths zorgen voor eindeloos plezier en entertainment voor je gasten, waardoor de sfeer op je bedrijfsfeest wordt verhoogd. Zo zie je je collega’s eens van een andere kant. Zelfs de altijd zo serieuze accountant trekt gekke bekken voor de photobooth.  
 • Branding: Personaliseer de fotostrips met het logo en de kleuren van je bedrijf voor een unieke branding mogelijkheid.
 • Social media exposure: Moedig gasten aan om hun foto’s te delen op sociale media, wat zorgt voor extra exposure voor je bedrijf. 
 • Herinneringen: Gasten nemen gepersonaliseerde fotostrips mee naar huis als blijvende herinnering aan het bedrijfsfeest. 

Geschikt voor verschillende bedrijfsfeesten

Een photobooth is een veelzijdige toevoeging aan verschillende soorten bedrijfsfeesten, waaronder:

 • Jaarlijkse bedrijfsfeesten: Voeg een leuke en interactieve dimensie toe aan je jaarlijkse bedrijfsfeest zoals een kerstfeest of nieuwjaarsborrel door een photobooth te huren. Het zal zeker een hoogtepunt van de avond worden en je collega’s zullen blij zijn met de blijvende herinneringen.
 • Productlanceringen: Geef je productlancering een speels tintje door een photobooth toe te voegen. Gasten kunnen plezier hebben met het maken van foto’s met je product en ze delen op social media. Dit helpt bij het creëren van buzz rond je nieuwe product. Personaliseer ook de fotostrips met je logo en de naam van het nieuwe product voor extra branding. 
 • Teambuilding evenementen: Photobooths zijn geweldig voor teambuilding evenementen omdat ze een leuke en informele sfeer creëren waarin teamleden samen kunnen komen en plezier kunnen hebben. Je kunt de photobooth zelfs betrekken bij de teambuilding activiteiten. Maak bijvoorbeeld een spelletje waarbij je werknemers in teams punten kunnen verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren en geef ze punten voor het maken van foto’s in gekke poses. Het zal zeker bijdragen aan het versterken van de teamgeest binnen je organisatie.
 • Jubileumvieringen: Vier het succes van je bedrijf door een photobooth te huren voor je jubileumfeest. Het zal een leuke toevoeging zijn aan het evenement en gasten zullen genieten van het maken van herinneringen samen.  
Photobooth huren feest

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Huur meerdere photobooths voor grootschalige evenementen

Naast het huren van individuele photobooths, heb je bij Fotopaaltje ook de optie om meerdere photobooths te huren voor grootschalige bedrijfsfeesten. Hiermee voorkom je lange rijen en kunnen nog meer gasten memorabele herinneringen creëren.

Photobooth huren evenement
Photobooth huren evenement

Waarom een photobooth huren bij Fotopaaltje?

Bij Fotopaaltje begrijpen we dat grote evenementen zoals bedrijfsfeesten speciale aandacht vereisen. Daarom bieden wij:

 

 • Professionele service: Ons team zorgt voor een soepele bezorging en installatie, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je bedrijfsfeest. 
 • Hoogwaardige fotokwaliteit: Dankzij de professionele DSLR camera en ringlight leveren onze photobooths haarscherpe, kwalitatieve foto’s die direct kunnen worden afgedrukt. 
 • Maatwerk: Je kunt de fotostrips personaliseren met je bedrijfslogo of een speciaal ontwerp dat perfect past bij het thema van je bedrijfsfeest. 
 • Professionele afdrukken: De fotostrips worden twee keer afgedrukt door onze hoogwaardige printer. Gasten kunnen dus een strip achterlaten voor het bedrijf zelf. Of als je gasten met een groepje op de foto gaan, kunnen twee mensen allebei hun eigen fotostrip meenemen. 
 •  

 

Neem contact met ons op

Klaar om je bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen met een photobooth van Fotopaaltje? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan. Maak van jouw bedrijfsfeest een event om nooit te vergeten!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".