Photobooth huren voor jouw babyshower

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging aan jouw babyshower? Maak de herinneringen onvergetelijk met onze photobooths! Bij Fotopaaltje hebben we veelzijdige photobooths die perfect passen bij elke babyshower.

Photobooth huren hotspots

Maak je babyshower compleet met een photobooth

Wanneer je een babyshower organiseert, draait alles om het vieren van de komst van de toekomstige baby en het verwennen van de aanstaande moeder. Het is een gelegenheid vol vreugde. Wat is een betere manier om deze speciale gebeurtenis vast te leggen dan met een photobooth?

Een photobooth voegt niet alleen een leuke en speelse sfeer toe aan je babyshower, maar het zorgt ook voor blijvende herinneringen. Je familie en vriendinnen kunnen zich verkleden met grappige accessoires, gekke poses aannemen en lachen terwijl ze voor de camera staan. Deze momenten worden vastgelegd in levendige foto’s, boomerangs en GIF’s die je voor altijd kunt koesteren.

Voor elke stijl

Of je nu een traditionele babyshower hebt met spelletjes en cadeautjes of een moderne benadering kiest met een thema en decoraties, een photobooth past bij elke stijl. Je kunt de photobooth zelfs betrekken bij de spelletjes door een wedstrijdje gekke bekken trekken te doen. Of laat je gasten de naam van je toekomstige kindje raden en met het kaartje op de foto gaan. Dat is veel leuker dan alleen kaartjes bewaren en zo weet je ook wie welke naam geraden heeft.

Photobooth huren fotostrip opvangbak

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Waarom een photobooth voor je babyshower?

Een babyshower is een speciale gelegenheid om samen te komen en te vieren dat er een baby op komst is. Met een photobooth voeg je een leuke en interactieve activiteit toe aan het feest. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een photobooth perfect is voor jouw babyshower:


  • Creëer blijvende herinneringen: Laat je gasten leuke foto’s maken die ze voor altijd zullen koesteren. Het is ook leuk om de foto’s later aan je kindje te kunnen laten zien, zodat hij of zij weet wie er allemaal bij waren om hun komst te vieren.  
  • Entertainment voor iedereen: Van jong tot oud, iedereen kan plezier beleven aan het maken van foto’s met de photobooth. Van je kleine zusje tot je oma, bij iedereen komt een gekke kant naar boven bij het maken van foto’s in de photobooth. 
  • Personaliseer de ervaring: Met accessoires en uniek ontworpen fotostrips zorg je dat de foto’s helemaal bij het thema van jouw babyshower passen.
  • Deel de vreugde: Deel de foto’s direct op social media of druk ze af om mee naar huis te nemen als aandenken aan de speciale dag.
babyshower-foto

Onze photobooths

Onze photobooths zijn compact en veelzijdig. Met onze photobooths heb je namelijk niet alleen de mogelijkheid om foto’s te maken, maar ook GIF’s en boomerangs. Ze zijn voorzien van hoogwaardige DSLR camera’s en printers, zodat je direct kwalitatieve foto’s kunt maken en afdrukken om mee naar huis te nemen. Elke fotostrip wordt twee keer afgedrukt. Zo kunnen je gasten niet alleen een fotostrip mee naar huis nemen, maar ook een fotostrip achterlaten voor de aanstaande moeder. Daarnaast krijg je de foto’s naderhand digitaal opgestuurd.

Professionele service

Naast hoogwaardige photobooths bieden wij ook een professionele service om ervoor te zorgen dat jouw babyshower vlekkeloos verloopt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het opzetten en bedienen van de photobooth, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het feest. Na het feest komen we de photobooth ook weer afbreken en ophalen. Lekker makkelijk dus!

Reserveer jouw photobooth vandaag nog!

Maak van jouw babyshower een onvergetelijke gebeurtenis met een photobooth van Fotopaaltje. Reserveer vandaag nog en voeg een vleugje plezier en mooie herinneringen toe aan je speciale dag!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".