Photobooth huren in Amsterdam

Op zoek naar een unieke en interactieve toevoeging voor je feest in Amsterdam? Dan ben je bij Fotopaaltje aan het juiste adres! Bij ons in Amsterdam kan je de perfecte photobooth huren om samen met je gasten onvergetelijke momenten vast te leggen. Of het nu gaat om eenΒ bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement, met onze photobooths leg je op de leukste manier herinneringen vast.

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Amsterdam?

In Amsterdam bieden we de mogelijkheid om de photobooth te laten bezorgen of de photobooth zelf te komen ophalen. Als je kiest om de photobooth te laten bezorgen, dan zal onze bezorger de photobooth bij jou feestlocatie afleveren, installeren en na het feest weer ophalen. Zo hoef je geen zorgen te maken over de installatie en kan je de photobooth direct gebruiken!Β 

Photobooth huren in Amsterdam en zelf komen ophalen?

Mocht je kiezen om zelf de photobooth op te komen halen, dan krijg je op de ophaallocatie een duidelijke instructie hoe je zelf de photobooth kan installeren. Op een van onze ophaallocaties in Amsterdam hebben wij de photobooth al voorbereid, zodat jij de photobooth alleen hoef op te zetten. Door onze plug and play techniek is dat zo gedaan! De photobooth past in vrijwel elke auto en is binnen 1 minuut te installeren. Geen zorgen, echt iedereen kan dit!

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

GeΓ―nstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Amsterdam?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".