Photobooth huren in Alkmaar

Alkmaar, een stad in Nederland die vooral bekend staat om zijn kaasmarkt, echter ook een populaire bestemming om een photobooth te huren. In Alkmaar vind je verschillende evenementen, festivals en feesten waar photobooths vaak worden gehuurd om leuke en gedenkwaardige foto’s te maken. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten of lokale festiviteiten, photobooths voegen een leuke en interactieve dimensie toe aan evenementen. Bij ons kan je de perfecte photobooth huren voor jou evenement in Alkmaar!

Photobooth huren hotspots
Photobooth huren evenement
Photobooth huren feest

Hoe kan je een photobooth huren in Alkmaar?

Voor het huren van een photobooth bieden we de mogelijkheid om de photobooth te laten bezorgen of de photobooth zelf te komen ophalen. Wil je geen omkijken hebben naar de photobooth, dan kun je kiezen om de photobooth te laten bezorgen. Onze bezorger zal de photobooth bij jouw feestlocatie afleveren, installeren en na afloop weer ophalen! Zo kun jij gewoon lekker feesten, terwijl de photobooth wordt opgezet.

Photobooth huren in Alkmaar en zelf komen ophalen?

Wil je toch liever de photobooth zelf komen ophalen, dan krijg je op de ophaallocatie duidelijke instructies over hoe je de photobooth binnen 1 minuut zelf kunt installeren. Geen zorgen, echt iedereen kan dit! Op een van onze ophaallocaties hebben wij de photobooth al voorbereid, zodat jij alleen nog de photobooth hoeft op te zetten. Dankzij onze plug-and-play techniek is dat zo gedaan! Overigens, door het compacte formaat past de photobooth in vrijwel elke auto.

Photobooth huren hotspots

Minimalistisch design zodat
het bij elk evenement past!

Een professionele printer
die de fotostrips binnen
enkele seconden afdrukt!

Een DSLR camera voor
hoge kwaliteit foto's!

Makkelijk te bedienen door
de 13-inch touchscreen!

Door onze plug and play
techniek, is de photobooth
binnen 2 minuten opgezet!

Optimale belichting op de
foto's door de LED-ringlight!

Photobooth huren technisch

35 kg

Gewicht

1 min

Geïnstalleerd

40 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

Photobooth installatie video

Photobooth huren in Alkmaar?

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".