Een photobooth bij de kapper

Photobooth bij de kapper

Photobooth bij de kapper actie

Wij vinden het erg leuk dat je aanwezig bent op het evenement van Fotopaaltje en Andsome, hoe vaak heb je een photobooth bij de kapper gezien? Precies, bijna nooit! Daarom willen we iets speciaals doen om onze dankbaarheid te tonen. Ben jij momenteel bezig met het plannen van een bruiloft, ben je binnenkort jarig of geef je gewoon een leuk feest? Maak nu kans op 10% korting op jouw volgende photobooth boeking! De unieke kortingscode is geldig tot en met 31-12-2023.

Volg de volgende stappen om je unieke kortings code te ontvangen
1. Volg ons op Instagram: @fotopaaltje.
2. Maak een post of story met een foto van de fotostrip.
3. Tag ons in de post of story.
4. Ontvang je unieke 10% kortingscode via privΓ© bericht (DM) op Instagram!

Wie zit achter Andsome?

Onder leiding van Jelle Vissers is Andsome een moderne kapsalon in het hart van Amsterdam, met een passie voor creatieve zelfexpressie. Andsome verwelkomt alle klanten, ongeacht leeftijd, geslacht of haartype. Andsome combineert innovatie en creativiteit in het kappersvak met persoonlijke aandacht en haarproducten op natuurlijke basis. Of je het nu liever glad, recht, slordig of los hebt, het team van Andsome staat altijd klaar om jouw persoonlijke stijl te versterken!

Waarom een photobooth huren super leuk is

Het is tijd om te ontdekken waarom een photobooth een must-have is op elk evenement. Het beste deel? Het is onbemand, dus je vrienden, familie en gasten kunnen hun creatieve kant laten zien en de meest bizarre en leuke poses aannemen! Hieronder geven wij 3 punten waarom een photobooth geweldig is:

1. Gekke Poses: Laat je innerlijke komiek naar buiten komen! Denk aan gekke bekken, rare houdingen en overdreven grimassen. Alles is toegestaan!
2. Directe Prints: Je poseert, je lacht, en printen, daar is je foto! Geen lange wachttijden of gedoe. Het perfecte aandenken aan het evenement, meteen in je handen.
3. Late-Night Leuk: Hier is een geheim: hoe later het wordt, hoe leuker de foto’s worden! Als de avond vordert, nemen de creativiteit en de gekheid toe.

Dus, bereid je voor op een avond vol lachen, plezier en onvergetelijke herinneringen! De photobooth staat klaar om jullie te verrassen met elke klik. Welke gekke pose ga jij proberen? Laat je fantasie de vrije loop en huur nu een photobooth met 10% korting!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".