Een photobooth op de Amsterdam Fashion Week

Een photobooth op de Amsterdam Fashion Week

Een photobooth op de Amsterdam Fashion Week

Op donderdag 31 augustus heeft Wanrooij Gallery een fantastisch evenement neergezet tijdens de Amsterdam Fashion Week en een photobooth van Fotopaaltje mocht hier aan deelnemen. Maar dat was niet alles! Deze avond markeerde ook de betoverende lancering van Eelco Hilgersom‘s allereerste solo-expositie, getiteld ‘Abstracte reflecties van de schoonheid der natuur’.

In de namiddag hield Eelco een boeiende presentatie voor de AFW, samen met de getalenteerde Just Knoop, die de modellen had gekleed in zijn prachtige en kleurrijke ‘Justine’-collectie. De samenwerking tussen Eelco en Just leidde tot een fascinerende samenspel van hun kunstwerken tijdens de presentatie.

Fotopaaltje en Wanrooij Gallery

Wanrooij Gallery had Fotopaaltje gecontacteerd om een photobooth te huren en deel te kunnen nemen aan dit spektakel. Fotopaaltje, met zijn minimalistische en moderne ontwerp, paste perfect in de setting. Na de presentatie werd de photobooth druk gebruikt door zowel de modellen als de gasten, die genoten van het maken van leuke en creatieve foto’s, filmpjes en boomerangs. Wanrooij was zo enthousiast over het huren van de photobooth dat zij zeker van plan zijn om Fotopaaltje weer in te schakelen voor toekomstige evenementen.

De kunstenaren van Nederland

Maar er was nog meer kunstzinnig talent te bewonderen! Denk aan Raider, met zijn geweldige ‘Scoop’-creaties. Speciaal voor AFW werkte hij samen met Pal Sporting Goods voor exclusieve merchandise, inclusief een Scoop met Pal hoodie. En laten we Frankey niet vergeten, met zijn iconische ‘Rainproof Red Beanie’. Daarnaast bracht Pieter Ceizer kleurrijk vrede met zijn handgemaakte ‘Peace’ kunst. Overigens tijdens het evenement zorgde Sonah voor de catering, met champagne en heerlijke hapjes zoals verrukkelijke sushi. Verder serveerde Maley een variateit aan verschillende verfrissende Gin en Tonics.

Wil je meer weten over het huren van onze photobooth? Neem dan een kijkje op onze website voor alle informatie of klik hier om direct te reserveren. Wij kijken ernaar uit om op jullie evenement ook een photobooth te mogen plaatsen om herinneringen vast te leggen!

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".