Een photobooth huren tijdens kerst

Photobooth huren tijdens kerst

Photobooth huren tijdens kerst om momenten vastleggen!

Kerst, de feestdag van magie en festiviteiten, heeft ons in haar greep! Te midden van de kou en de kortere dagen bruist deze maand van borrels, eindejaarsfeesten en gezellig samenzijn. Iedereen gaat los met versieringen en fonkelende lichtjes om de donkere dagen te verlichten. Of het nu met familie, vrienden of collega’s is, kerst brengt mensen samen en geeft ons onvergetelijke momenten. En wat is een betere manier om de kerst momenten vast te leggen dan met het huren van onze photobooth!

Kiekjes bij de Kerstboom

Urban Arrow bracht de feestvreugde naar een hoger niveau door onze photobooth in te schakelen tijdens hun kerstboom ophaaldag in Amsterdam. Geen betere manier om een kerstboom te vervoeren dan met een bakfiets, vooral nu de maximale snelheid in Amsterdam een 30 km/uur is geworden. Schoonmaken gaat ook nog eens makkelijk! De dag was een succes met vrolijke foto’s met de nieuw aangeschafte kerstbomen en zelfs de kerstman maakte een pitstop voor een fotosessie met de photobooth.

Feesten met Pop-Up Borrel

Met Pop-Up Borrel voorzagen we verschillende kerst- en eindejaarsevenementen van een photobooth door heel Nederland. Pop-up Borrel is de go-to expert voor het organiseren van borrels en evenementen op (eigen) terrein, en zij regelen alles, van culinaire hoogstandjes tot entertainment, aankleding, sfeer, logistiek en techniek. Als het op het huren van een photobooth aankomt, weten ze precies waar ze moeten zijn!

Druk, Druk, Druk!

December vloog voorbij met een wervelwind van diverse evenementen, en iedereen poseerde met een grote glimlach voor onze photobooth. Een maand vol gezelligheid, gelach en onvergetelijke momenten. Terwijl we afscheid nemen van 2023, wensen we jullie allen een schitterend 2024! Hopelijk ontmoeten we jullie snel weer voor een volgende ronde photobooth-plezier. 🎉

Alvast een photobooth huren voor kerst 2024 voor jouw evenement? Klik dan hier!

 

Fotopaaltje reserveren

Kies een datum en een tijd, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen.

Voer uw aflever adres in als u gekozen heeft voor het pakket "Bezorgen" of voer uw woonadres in als u gekozen heeft voor het pakket "Ophalen".